Szállítási információk

- 100% VALÓS RAKTÁRKÉSZLET: a weblapunkon lévő termékek, méretek teljesen naprakész raktárkészleten alapulnak, melyet pár percenként frissítünk.
- Házhoz szállítás esetén egy munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárnak, a várható szállítási idő 1-2 munkanap. Az üzletünkben történő személyes átvételkor a szállítási idő 1-2 hét is lehet, ha a termék nem található az adott üzletben. Ez a boltok közötti árumozgástól függ.
- 19.990 Ft vásárlás felett a szállítás ingyenes, alatta pedig 1.490 Ft.
- 30 napos cseregarancia: Ha a termék mégsem nyerte el tetszését, vagy a méret nem jól lett kiválasztva, akkor lehetőség van a terméke(ke)t bármelyik üzletünkben kicserélni, levásárolni. Ha nincs lehetősége személyesen megkeresni minket, akkor a következő címre kell visszapostázni a terméke(ke)t:
 
CRMNL Production Kft.
2011 Budakalász, Pomázi út 6.
t.: +36 70 3696922
 
Miután a termék megérkezik, postafordultával küldjük a cseretermék(ek)et és a számla értékéből levonjuk a visszaküldött termék(ek) értékét. Lehetőség van elállni a vásárlástól, ilyenkor a termék(ek) értékét visszautaljuk egy megadott számlaszámra, viszont a termék szállítási költségei ilyenkor a vásárlót terhelik. FIGYELEM! Cserét, elállást a vásárlástól csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a terméket nem veszik használatba.