Bushings - Red
Bushings - Red
Film Trucks

Bushings - Red

4 150 Ft

Méretek:

Warehouse:MEDIUM

Budapest, József krt. 81.:MEDIUM

Eger, Dobó István tér 2.:MEDIUM


A legtöbb persely meglehetősen szabványos - vagy egy hordó vagy egy kúp a teherautó aljára (azaz a táblához legközelebb), és egy kúp a tetejére. Néhány cég játszott betétekkel, hogy a perselyt szilárdabbá tegye, és néhányan "lépcsős" perselyeket gyártottak, hogy a perselyt jobban a helyén tartsák, de tudomásunk szerint egyik* sem próbálta meg kiküszöbölni vagy csökkenteni a teherautó hanyag teljesítményének egyik legnagyobb forrását: a királycsap körül mozgó hangárt.

A FILM perselyei a felső kúpon egy betétet tartalmaznak, amelynek célja, hogy ugyanazt a feladatot lássa el, amit a gömbcsapágy a CNC teherautókon - nevezetesen, hogy a királycsapot középen tartsa a hangárban.

Volt már olyan teherautón, ahol érezte, hogy van egy kis holtzóna, ahol a teherautó megdől, de nem fordul el? Ezeknek segíteniük kell ennek kiküszöbölésében.

Egy készlet elegendő alkatrészt tartalmaz egy teherautó-készlet teljes átépítéséhez. Vásárlás előtt ellenőrizze az alábbi kompatibilitási listát, hogy biztosan illeszkednek-e a teherautóihoz. Ha a kombináció nem szerepel a listán, és nem illeszkednek, akkor szóljon nekünk, és a következő rendelésénél adunk némi kedvezményt.

Ezek a 96a Film perselyek, ami azt jelenti, hogy keményebbek, mint a legtöbb szabványos persely. Ezeket freestyle vagy vert használatra ajánljuk - vagy utcai és parkos használatra, ha merevebb teherautót szeretnél. Ne feledje, hogy nem biztos, hogy a képen látható színűek - a Film minden egyes gyártási sorozatnál változtatja a színeket! - de a durométerük ugyanaz lesz, és ez a legfontosabb... nem igaz?
4(négy) perselyből álló készlet.

Színváltozatok

Tetszik

Kapcsolódó termékek