VALLEY ELEPHANT 06 - NAVY
VALLEY ELEPHANT 06 - NAVY
VALLEY ELEPHANT 06 - NAVY
Powell Peralta

VALLEY ELEPHANT 06 - NAVY

45 990 Ft

Méretek:

Budapest, József krt. 81.:10.0


A fiatal Mike Vallelyt Neil Blender és Lance fedezte fel egy Virginia Beach-i versenyen, és felkérték, hogy csatlakozzon a Powell-Peralta csapathoz, és hamarosan elsőszámú utcai deszkásként vált híressé. Miután kezdetben elutasította a Roach grafikát, Vallely szorosan együttműködött a VCJ-vel egy elefánt témán. Mike és az elefántos paklija is nagyon népszerű volt.

A VCJ 1988 grafikája
Mike jelenleg a Street Plant-et vezeti, egy 100%-ban független tulajdonú és működtetésű családi vállalkozást. 100% Independent Skateboarding for Love, for Fun. Nincsenek szabályok, nincsenek divíziók, nincsenek iskolák. Csak egy gördeszka, mint ecset és a világ, mint üres vászon. Skate. Create. Enjoy!"
Powell-Peralta™ Újrakiadás építése

A Powell-Peralta re-issue deszkák az 1980-as évekbeli társaik közeli másolatai, az eredeti Pro grafikával és formával, a felső grafikai logóval és a konkávval. A Santa Barbara-i gördeszka gyárunkban készülnek, amelyet még mindig ugyanazok a mesteremberek irányítanak, akik eredetileg is készítették őket.
Deck Shape: 163
Deck konkáv: SP3
Deck tengelytáv: 15"
Fedélzet hossza: 30"
Lapszélesség: 9,85"
Fedélzet orra: 4,4"
Fedélzet farok: 6.4"
MEGJEGYZÉS: Grip A szalagot nem tartalmazza, külön kell megrendelni. Kedvezményt kap a griptape ha deszkával együtt vásárolja meg!
* A felső réteg színe változhat.
Tetszik

Kapcsolódó termékek