Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Dipstick Snowboard - (2020)
Never Summer

Dipstick Snowboard - (2020)

239 600 Ft 167 720 Ft

Méretek:

Budapest, József krt. 81.:156




Freestyle Twin
Eredeti Rocker Camber Profil

A Never Summer Dipstick Snowboard egy igazi twin freestyle deszka, amely elöl és hátul is bulizik. A karbon rétegelt lemezek extra popot és korcsolyaszerű érzetet biztosítanak a nagy ollies, vajas nyomásokhoz és a gnarban való száguldozáshoz. Itt nincs félszegség, ez a megfelelően bütykös deszka a huck művészetéért él, és mindenhol jól érzi magát a hegyen. A gyors szinterezett talp szereti a gyors csúszást, csak tedd le a lábad és hajrá!

TERMÉK ADATAI:

- Rocker típus: Rocker típusú: Original Rocker Camber - Ez a profil a szörfös és játékos érzéshez lett kialakítva, miközben kiváló teljesítményt és sokoldalúságot biztosít.

- Flex: Lágy
Nedvesség minősítés: Snappy

- Shape: Vario Power Grip Oldalvágás: Vario Power Grip A Sidecut több sugarat használ, ami extra érintkezési pontokat hoz létre az éltartás javítása érdekében. A lapos rész a rocker területen széles érintkezési pontot biztosít hajlított állapotban, azonban hajlítatlanul lehetővé teszi, hogy a deszka egyenesen haladjon és ne akadjon el. Ezt az egyenes szakaszt két sekély sugarú rész szegélyezi, amelyek a második és harmadik érintkezési pontot biztosítják. Az oldalkivágás végei felé mély sugarak vannak, amelyek gyors kanyarodáshoz és az utolsó érintkezési pontokhoz vezetnek. Low Profile Tip/Tail - A snowboard orrának és farának alacsony profilja maximalizálja a hóval való anyagérintkezést, ami erőteljesebb ollie/nollie popot és stabilitást biztosít a landoláshoz. Az alacsony profilú Tip/Tail csökkenti a szántó hatást az orrban a jobb siklásért a következő feature-hez és a kiváló lebegésért, amikor mélyen van.

- Mag: Press Flex Wood Core - Ez a rocker mag kialakítás 2 speciális, lágyabb hajlítási ponttal rendelkezik a lábak között, amelyek jobb csuklópontokat hoznak létre a végső préselés és ollie teljesítmény érdekében. A press flex fa mag a tökéletes alap a freestyle teljesítményhez.

- Laminátumok: Power Strip Carbon - Karbon szálak egyenes vonalban a betétektől a deszka végeiig a nagyobb stabilitás érdekében a landoláskor. A gerendák elhelyezése növeli a popot az orrban és a farokban is anélkül, hogy hátrányosan befolyásolná a deszka középső flexét.
STS Pretensioned Fiberglass - A világ legjobb snowboard üvegszála. Ez a fejlett, előkeményített, előfeszített, rétegelt laminátum a 0 fokos és 90 fokos üvegszálak között (a tényleges él hosszában) elasztomer szálakkal van ellátva. Ez erősebb kötést eredményez az egyes üveglaminátumok között, ami páratlan szilárdságot, éltartást és teljesítményt biztosít a snowboardjainknak.
Bi-Lite Fiberglass - A Bi-Lite Fiberglass a Never Summer STS üvegszálak számos szilárdsági jellemzőjét ötvözi egy ultrakönnyű üvegszál mátrixszal. Ez hihetetlen freestyle és freeride teljesítményt biztosít a tartósság feláldozása nélkül.
Freestyle Damping System - A kifejezetten néhány freestyle modellünkhöz tervezett FDS vékonyabb gumifóliát használ a könnyebb, lendületesebb érzés érdekében, miközben továbbra is a legendás NS simaságot biztosítja.
Elastomeric Underfoot Stabilizers - A közvetlenül a rögzítési terület alatt található elasztomeric Underfoot Stabilizers optimális rezgéselnyelést biztosít, és növeli a nagy sebességű stabilitást, miközben csökkenti a lábfáradtságot.

- Oldalfalak: Sintered P-Tex Sidewalls - A Never Summer volt az első snowboardgyártó cég, amely a Sintered P-Tex Sidewalls-t használta és tökéletesítette, és még soha nem láttak egyetlen repedést sem. A hagyományos ABS oldalfalakkal ellentétben, amelyek hidegebb hőmérsékleten hajlamosak megrepedni, a Sintered P-Tex oldalfalak bármilyen hőmérsékleten megőrzik integritásukat.

- Alap: Durasurf XT Sintered 5501 Base - A Crown Plastics kifejlesztett egy exkluzív, szupergyors, tartós szinterezett alapot kifejezetten a magasabb kategóriás deszkákhoz. Pontosan a megfelelő mennyiségű grafitot adtak hozzá, így a Durasurf XT Sintered 5501 Base a leggyorsabb, amit a Never Summer valaha használt.

- Topsheet: Premium Coextruded Polymer Topsheet - A Premium Topsheet egy tartós, könnyű, karcolás- és forgácsálló, szálhátlapos hőre lágyuló műanyag. A prémium fedőlapok emellett több grip mint más top sheet anyagok, beépített taposóbetétként működve.

- További jellemzők: P-Tex Tip/Tail Protection - A P-Tex Tip/Tail Protection-rel ellátott deszkák UHMW műanyaggal vagy P-Tex-szel rendelkeznek, amely egy puhább molekulájú anyag, amely nemcsak lezárja és védi a fa magot, hanem elnyeli a rezgéseket és az ütéseket is.

- Kötési kompatibilitás: 2 x 4 betétminta

KÜLÖNLEGESÉGEK:

- Terep: Terep: Freestyle, All-Mountain

- Rocker típus: Camber/Rocker/Camber

- Shape: Formája: True Twin

- Flex minősítés: Soft

- Kötés rögzítési minta: 2x4

- Mag/laminátumok: Mag/laminátumok: Karbon, fa


Készült az USA-ban
Tetszik

Kapcsolódó termékek