C-Hawk - Yellow
C-Hawk - Yellow
C-Hawk - Yellow
C-Hawk - Yellow
Yow

C-Hawk - Yellow

128 990 Ft

Méretek:

Budapest, József krt. 81.:33"




A C-Hawk 33" a mi saját változatunk Kalifornia egyik elismert formázójának, Chris Christenson egyik bestsellerének. Chris széleskörű tudását kombináltuk a saját szörfdeszka-formák tervezésében szerzett tapasztalatainkkal, hogy a C-Hawk szörfdeszkán érzett rail-to-rail szörfözéshez hasonló érzést hozzunk létre, miközben megtartottuk a hasonló formát és esztétikát.
Ezt úgy értük el, hogy a legszélesebb részt 4 hüvelykkel az első tengely alá húztuk, és ezt a szélességet szinte egészen a farokig meghosszabbítottuk. A tengelyek 17,85" távolságra történő elhelyezésével nagyobb stabilitást és szörfdeszka-szerű irányíthatóságot értünk el. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a deszkából, javasoljuk, hogy próbáld ki, hogy a lábadat különböző pozíciókba helyezed korcsolyázás közben, mivel ez nagyon különböző érzeteket fog adni.
A deszkát farokrockerrel és közepes konkávval alakítottuk ki, olyan tulajdonságokkal, amelyek segítenek abban, hogy a lábad megragadja a deszkát. A C-Hawk 33" a YOW Meraki S5 rendszerrel és az Ura 66x51mm 78a kerekekkel van felszerelve, amelyek minden lehetőséget biztosítanak számodra. grip szükséges ahhoz, hogy kontroll alatt tartsd a kanyarokat.

Méret: 33" x 9.85" x 17.85" WB
Teherautók: YOW 9.0" Standard/Silver
Kerekek: MAYO 78A: YOW URA 66x51mm MAYO 78A
YOW rendszer: Meraki (S5)
Konkáv: .
Rocker: Tail Rocker

Színváltozatok

Tetszik

Kapcsolódó termékek