ORIGINALS V5 - WHITE 100A
ORIGINALS V5 - WHITE 100A
Bones

ORIGINALS V5 - WHITE 100A

14 990 Ft

Méretek:

Warehouse:55mm

Budapest, József krt. 81.:55mm


A BONES WHEELS-RŐL

Termékteljesítmény: Sok korcsolyázó feltételezi, hogy a korcsolyakerekek teljesítménye és minősége mind egyforma. A kerék az kerék az kerék, mondhatják gyakran. Ez valójában nem így van. Valójában nagyon nagy különbségek vannak a különböző kerékmárkák nyersanyagai, gyártási folyamata, minőségellenőrzése és teljesítménye között. Eddig azonban egy kerék hírneve a piaci hype, a piaci izom, a gördeszkások támogatása és a szájhagyomány kombinációja volt. A Bones kerekek népszerűsége nagyrészt a kiváló minőségnek, teljesítménynek és tartósságnak köszönhető.
Valódi érték: Lehet, hogy a BONES nem a legalacsonyabb árú kerék, de a kopásvizsgálati táblázatunk megmutatja, hogy miért a Bones a legjobb ár-érték arány. Végül is, mit ér egy olcsóbb kerék, ha már az első napon defektet kap? A BONES kerekek a termék teljesítményének, tartósságának, minőségének és ügyfélszolgálatának ma elérhető legjobb kombinációját kínálják. Más szóval, lehet, hogy találhat alacsonyabb árat, de soha nem talál jobb értéket.
Erősségünk: Minden BONES WHEEL egyedi formulát kizárólag a Santa Barbarában, Kaliforniában található saját gyártóüzemünkben fejlesztünk és gyártunk. Az egyes formulák drasztikusan eltérő fizikai és műszaki tulajdonságait használva a BONES egyedi uretánokat hoz létre a gördeszkázás speciális alkalmazásaihoz.

Kerékátmérő: 55mm
Kerékszélesség: 32mm
Kerék keménysége: 100a
Kerék formula: SBA
Kerékforma: SBA V5

4 kerékből álló készlet
Tetszik

Kapcsolódó termékek