STEADHAM SPADE 12 - PURPLE
STEADHAM SPADE 12 - PURPLE
Powell Peralta

STEADHAM SPADE 12 - PURPLE

41 990 Ft

Méretek:

Budapest, József krt. 81.:10.0


Részletek
LONG 4 - 2.5" old school teherautó lyukminta
A Steadham Spade műalkotásról:
Steadham közvetlenül a Pipeline-on való debütáló profi versenyét követően második lett az Eagle Rock ramp versenyen, majd negyedik a nebraskai Midwest Melee versenyen. Amikor Stacy és George 1985-ben végre adott neki egy modellt, a Stecyk által rajzolt Rasta-koponyás grafika és az oldalvágás formája segített abban, hogy Steadham signature deckje a cég akkori bestsellerlistájának élére kerüljön. 1985 vége felé Steadham egy olyan döntéssel, amelyet elmondása szerint ma már megbánt, kilépett a Bones Brigade-ból.
Eredetileg megjelent: 1985
Artwork by: Craig Stecyk

Tulajdonságok:
- hosszú 4 - 2.5" old school teherautó lyukmintázat: hosszú 4 - 2.5" old school teherautó lyukmintázat
- eredeti forma, homorúság, kerékjáratok, és teherautó lyukmintázat
Powell-Peralta™ Re-Issue konstrukció
A Powell-Peralta re-issue deckek az 1980-as évekbeli társaik közeli másolatai, az eredeti felső és alsó grafikával, formával és homorúsággal. Mexikói partnerünkkel együtt készülnek. Az anyagok között amerikai kemény juhar és a specifikációnknak megfelelő ragasztó szerepel, melyekre a hasznos élettartamuk alatt garanciát vállalunk a leválás ellen. A forma és a grafika a kaliforniai Santa Barbarában készült.

A fedélzet formája: 153
Fedélzet homorú: SP3
Deck Wheelbase: 15.5"
Fedélzet hossza: 30.125"
Lapszélesség: 10"
Fedélzet orr: 3,875"
Fedélzet farok: 6,63"

MEGJEGYZÉS: Grip A szalagot nem tartalmazza, külön kell megrendelni. Kedvezményt kap a griptape ha a deszkával együtt vásárolja meg!
Tetszik

Kapcsolódó termékek