WRECPACK HYBRID 19" - NVY
WRECPACK HYBRID 19" - NVY
WRECPACK HYBRID 19" - NVY
WRECPACK HYBRID 19" - NVY
WRECPACK HYBRID 19" - NVY
Volcom

WRECPACK HYBRID 19" - NVY

27 490 Ft 21 990 Ft

Méretek:

Budapest, József krt. 81.:L


Az elődjéhez, a Packasack Lite-hoz képest fejlesztett, rugalmas derekú hibrid rövidnadrág rendelkezik az összes olyan V.Co-Tech tulajdonsággal, amelyet szeretsz, mint a könnyűszerkezetes konstrukció, az optimalizált mobilitás és az önpakolós kialakítás, valamint néhány izgalmas új funkcióval. A Wreckpack Hybrid lazább lábnyílással készült, szuper laza szabású, könnyen hozzáférhető kézzsebekkel, és a hátsó pakolható zseb a bal oldalra került, hogy csökkentse a hátsó térfogatot.
Rövid szabás
19"-os szabásvonal
92% poliészter / 2% pamut / 6% elasztán
V.Co-Tech™ Lightweight - Ez a termék a hagyományos anyagoknál könnyebb anyagokkal rendelkezik, hogy segítsen megvédeni az időjárás viszontagságaitól anélkül, hogy elnehezítené Önt.
V.Co-Tech™ Mobility - A termék a mobilitást elősegítő anyagokkal készült.
V.Co-Tech™ Self Packing - Ez a termék öncsomagoló kialakítással rendelkezik, hogy segítse a könnyű elpakolást és utazást.
Szabályos elasztikus derék, belső húzózsinór a belső derékpánton keresztül és elöl szabadon, szögletes kézi zsebek cipzáras záródással, jobb hátsó foltos zseb tépőzárral, láthatatlan varráson megfordítható- csomagolható zseb a bal oldali paszományon, hegesztett sima szegély.

92% POLIÉSZTER / 2% PAMUT / 6% ELASZTÁN
92% POLYESTER / 2% COTTON /
Tetszik

Kapcsolódó termékek