PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW
Dragon

PXV - ECHO/PHOTOCHROMIC YELLOW

86 990 Ft

Budapest, József krt. 81.:+




A Dragon új PXV védőszemüvege teljesen új szintre emeli a láthatóságot. Azáltal, hogy egy egyedülálló torikus lencse görbületet alkalmazunk - a Panotech Lens - lehetővé teszi számunkra, hogy a keretet jobban beburkoljuk, ami kiterjesztett látóvonalakat kínál egy vizuálisan lenyűgöző csomagban. Ha a panorámás látási viszonyokat a legújabb Lumalens® optimalizált színárnyalatokkal, a Super Anti-Fog kezeléssel és az arcot bepólyázó háromrétegű arcvédőhabbal párosítjuk, akkor új mércét állítunk fel a szemüvegek teljesítményét illetően. Fedezze fel, mit tehet Önért a megnövekedett látás.

Bővítse élményeit a Lumalens® Photochromic adaptív szemüveglencsékkel, amelyek vizuális előnyt biztosítanak Önnek. Az adaptív lencsék a változó fény- és időjárási körülményekre reagálva automatikusan változtatják a színt és az árnyalatot. A Lumalens® Photochromic adaptív szemüveglencsék automatikusan sötétednek erős napfényben és világosodnak borult/felhős időben. A folyamat olyan zökkenőmentes, hogy észre sem veszi a színárnyalat változását.
A 2018/19-es szezonban teljesen új, a PXV a Dragon torikus alakú Panotech lencséjét viseli, amely a legszélesebb perifériás látómezőt kínálja a piacon 220 fokban.

Szín - Echo
Lencse színe - Lumalens fotokróm sárga (18-73% VLT a világos és a sima fényviszonyok/felhős időjárás között).
Lumalens® fotokróm adaptív lencse
Szabadalmaztatott keret nélküli technológia
Panotech fröccsöntött torikus lencse
Háromrétegű arcvédő hab + mikrogyapjú bélés
Páncélozott szellőzés

A Lumalens egy színoptimalizált lencse-technológia, amely ultra nagy felbontású optikát kínál a fényviszonyok teljes spektrumában. A Dragon exkluzív Lumalens technológiája minden környezetben optimalizálja és javítja a látási viszonyokat, és fokozott színélességet, nagyobb kontrasztot és pontos mélységérzékelést biztosít. A Lumalens a homályosodásnak és a tükröződésnek tulajdonítható fény kiszűrésével, miközben beengedi a fényt, amely fokozza a tisztaságot és a kontrasztot, új mércét állít fel a lencsék teljesítményében. Ez a legmodernebb technológia egész napos kényelmet biztosít a szem számára, és következetesen éles, tiszta optikát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többet lássanak, gyorsabban reagáljanak és jobban teljesítsenek.
Nézze meg:

Színváltozatok

Tetszik

Kapcsolódó termékek